0 tuotetta €0.00

Varpu- ja vesikasvillisuusmatot

Varpumattoa, kunttaa eli valmista metsänpohjaa nostetaan suomen metsistä. Varpumatto sisältää mustikkaa, puolukkaa, sianpuolukkaa, jäkälää, variksenmarjaa, kanervaa, sammalta jne. riippuen millaiselta kasvupaikalta se irrotetaan. Varpumattoa käytetään kun haluataan korjata vaurioitettuja piha-alueita tai halutaan saadan metsänkaltainen ympäristö aikaiseksi.

Vesikasvimatot on tarkoitettu eroosio-ongelmiin järven, meren tai muiden vesialueiden rannoilla. Valmis kasvustomatto sitoo hiukkasia ja luo kauniita kukkivia miljöitä vesirajaan. Mattoja voidaan käyttää myös luonnollisina vedenpitäjinä päivävesialtaissa, ylivuotoalueilla ja muissa altaissa. Samalla se toimii alustavana kasvillisuusalueena ja lisää lannoituskoostumuksia veden yhteydessä ja kiihdyttää muun kasvuston muodostumista.

Tuotteemme

Varpumatto sisältää mustikkaa, puolukkaa, jäkälää, kanervaa, sammalta jne. riippuen millaiselta kasvupaikalta se irrotetaan.

Vesikasvimatot on tarkoitettu eroosio-ongelmiin meren, järven tai muiden vesialueiden rannoilla. Samalla se toimii alustavana kasvillisuusalueena ja lisää lannoituskoostumuksia veden yhteydessä.

Kelluvat kosteikot ovat suunniteltu hyödyntämään luonnon kykyä antamaan pitkäaikaisen ja kestävän veden käsittelyn ja puhdistuksen ilman kemikaaleja.