0 tuotetta €0.00

Puistotuotteet

Referenssikohteita

Tuotteemme

Ilmanvaihto- ja kastelujärjestelmä vastaistutetuille puille

Juurikastelujärjestelmä perustetaan uusien pensas ja puuistutusten yhteydessä. Järjestelmä varmistaa tehokkaan kastelun ja hapensaannin puun juurille ja antaa hyvän ja vakaan kasvun puun ensimmäisenä vuotena.

Juurisuoja - Suolasuojaus yksittäispuille
Juurikaulus on hyvä vaihtoehto yksittäisten puiden suojaukseen tiesuolalta.

Suola- ja vesitiivis suojus suojaa puunrunkoa sekä polttovaurioilta että suoralta kosketukselta tiesuolaan, se suojaa myös keskeistä ja haurasta juuristoa suolapitoiselta sateelta ja sulamisvedeltä.

Kastelupussit 75 l ja 100 l, erittäin kestävät kastelupussit uusille taimipuille.

EG köynnös- ja graffitisuojausverkkoja käytetään alikulkuväylissä, ulkoseinissä, ja muissa vastaavissa kohdissa, suojausta graffitimaalauksia vastaan. Verkko vaikeuttaa mahdollisuudet graffitin maalaamiseen näkyviin kohteisiin.

FEHR köynnösvaijeria käytetään tukemaan ja avustamaan köynnöskasveja. Sen ansiosta köynnösten kasvu- ja kehitysedellytykset parantuvat. Se suojaa myös rakennusmateriaaleja ilmaston vaikutuksilta.

Kudottu RST verkko PP 50 / 4,0 mm, kehys 50 x 50 x 2 mm

Kulmarauta, kiinnitetään kiila-ankkureilla seinään.

Koostuu säiliöstä, kannesta ja säädettävästä täyttöletkusta. Säiliöitä saatavana eri malleja (ks. kuvat), jotka sopivat erilaisiin ruukkuihin. 

LOG Itsekastelusäiliöt ovat helppoja, tehokkaita ja tukevia, ja ne antavat kasveillesi optimaaliset kasteluolosuhteet. Säiliöt on muotoiltu niin, että kasvit itse imevät sen määrän vettä mitä tarvitsevat, silloin kun tarvitsevat.

Rikkaruohosuojan käyttö perustana puun ympärille on tehokas ratkaisu joka minimoi aikaa ja energiaa joita muuten käytettäisiin rikkaruohojen kitkemiseen

Kevyet ja kestävät roskien keruusäkit nosto- ja kippauskahvoilla. Soveltuvat ammattikäyttöön.

Tolppakaulus ratkaisee haasteen ruohon ylläpidossa reunatolppien, kylttien ja tiekaiteiden ympärillä. Saatavana kolme eri mallia.

Toistaiseksi käytetään paljon turhia resursseja reunaleikkaukseen reunatolppien ympärillä. Se ei ole vain taloudellisesti sopimatonta vaan johtaa usein liikenneturvallisuusongelmiin työskennellessä.

Tubtrugs muovisangot, kaksi kokoa: 40 litraa ja 75 litraa. Joustavaa ja kestävää muovia, pakkasen kestävä ja UV-suojattu.