0 tuotetta €0.00

Flora istutusaltaat ja sisustustuotteet

Floralla laaja valikoima istutusaltaita sekä sisustustuotteita.

Flora tuoteperheeseen kuuluu mm. Flora istutusaltaat, sekä sisä- että ulkotiloihin, köynnösritilät, väliseinäelementit ja tuotteisiin kuuluvat lisäosat. Tuotteet on valmistettu metallista ja maalattu RAL-sävyihin. Saatavana myös Corten teräs mallit. Köynnösritilät ohjaavat kosteuden pois seinäpinnoilta, ja niillä voidaan luoda mielenkiintoisia kokonaisuuksia julkisivuihin. Väliseneinäelementtejä voidaan käyttää tilanjakajina monissa tarkoituksissa, mm. parvekkeella, takapihalla, sisätiloissa, julkisten tilojen auloissa, jne.

Köynnösritilöitä on mahdollisuus saada myös muihin kuin annettuihin RAL-sävyihin, jolloin voidaan valita RAL-sävy julkisivun värisävyn mukaan.

Tutustu tuotteisiin alla.

Tuotteemme

Egypt köynnösritilästä on saatavilla kolme eri kokoa. Voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa. Sinkittyä metallia, väri musta.

L.A. köynnösritilä, koko 38 x 98 cm. Voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa. Väri musta.

Onyx köynnösritilästä on saatavilla kolme eri kokoa. Voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa. Väri musta.

Pyramid köynnösritilästä on saatava kolme eri kokoa. Voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa. Väri musta.

Rom köynnösritilästä on saatavilla kahta eri kokoa. Voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa. Väri musta.

Comb-ination köynnösritilöitä on kolmea (3) eri kokoa, jolloin voidaan luoda mielenkiintoisia kuvioita tai yhdistelmiä julkisivulle.

Paro köynnösritilöitä on kolmea (3) eri kokoa, jolloin voidaan luoda mielenkiintoisia kuvioita tai yhdistelmiä julkisivulle.

Comb-ination hunajakennomaisilla väliseinillä voidaan jakaa tiloja sekä ulkona että sisällä. Tuotteet on galvanoitua metallia ja saatavilla vaalean harmaana RAL 7035 sävyssä. Voit kasvattaa myös köynnöksiä näissä väliseinissä. Muut sävyt tilauksesta, pyydä tarjous.

Wing moduulijärjestelmä koostuu yksittäisistä elementeistä, jotka voidaan kiinnittää toisiinsa. Wing väliseinää on neljää (4) eri kokoa. Elementteihin voi yhdistellä väripaneeleja, valaistusta ja kasveja.

Separo Solo väliseinä, mahdollista saada lisätarvikkeena istutusruukkuja. Saatavilla kahta eri korkeutta. Väri valkoinen.

Separo väliseinillä voidaan jakaa tiloja sekä ulkona että sisällä. Viisi (5) eri kokoa. Näillä väliseinillä valo ja varjo leikkii kauniisti sekä sisä- että ulkotilassa.

Air liikuteltava istutusallas pyörillä. Toimii myös näkösuojana! Väri valkoinen. Voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa. Saatavana kahta eri mallia Air 200 ja Air 100.

Thallo istutusaltaita on useita kokoja. Moderni ulkonäkö antaa paljon käyttökohde mahdollisuuksia.

BOX istutusaltaita on useita kokoja ja esim. lukittavilla pyörillä. Corten teräksestä tai sinkitystä metallista, puuterimaalattu vaalean harmaa RAL 7035. Alumiininen sisäistutusallas kuuluu sekä ulko- että sisätiloihin. Ulkotilan sisäaltaassa poistoputki. Muut värit tilauksesta, pyydä tarjous.

Karpo istutusaltaita saadaan tilauksesta haluttuja kokoja, jakamaan esim. eri tiloja mm. terassiympäristöt, hotellin sisääntulot, viherkatot. Istutusaltaaseen saadaan valaistuja nimiyksityiskohtia sekä kuvioita, ja niiden yhdistelmiä, kuten vaikka hotellin nimi. Istutusaltaita on useita kokoja.

One in One istutusaltaita on neljää (4) eri kokoa. Kuten Karpo, pintaistutusallasta Corten/Antracite voidaan muokata toiveiden mukaan esim. kuvioimalla se. Moderni ulkonäkö soveltuu useaan eri sisustustyyliin ja antaa enemmän käyttökohde mahdollisuuksia. 

Octa istutusaltaita on kolmea (3) kokoa. Alumiinia, puuterimaalattuna valkoinen RAL 9010 mustilla yksityiskohdilla tai musta RAL 9005 valkoisilla yksityiskohdilla. Alumiininen sisäistutusallas kuuluu sekä sisä- että ulkotiloihin.

Iris istutusaltaita on yksi (1) koko. Moderni ulkonäkö soveltuu mm. käytäville tai sisäänkäynteihin. Corten terästä tai galvanoitua terästä, puuterimaalattuna valkoinen RAL 9010, Antrachite RAL 7024.

Paro istutusaltaita on yksi (1) koko. Istutusaltassa takaseinä, voidaan rajata tai estää näkymää. Takaseinämä voidaan asentaa kahteen eri kulmaan.

Tracks istutusaltaita on neljää (4) eri kokoa. Tracks altaissa on moderni kuvio, joka soveltuu useaan tilaan. Sinkittyä metallia, puuterimaalattuna vaalean harmaa RAL 7035. Muovinen sisäistutusallas kuuluu sekä sisä- että ulkotiloihin. Ulkotilan sisäaltaassa poistoputki. Muut sävyt tilauksesta, pyydä tarjous.

Continuation istutusaltaita on neljää (4) eri kokoa. Altaiden yläreunassa on moderni kuvio, joka soveltuu useaan tilaan.

Sunset istutusaltaita on kolme (3) eri kokoa ja erillinen kannettava Provence yrtti-istutusallas. Istutusaltaat keittiöön tai parvekkeelle. Alumiinia, puuterimaalattuna vaalean harmaa RAL 7035 ja Antracite RAL 7024. Muovinen sisäistutusallas. Muut sävyt tilauksesta, pyydä tarjous.

Elmas istutusaltaita on kaksi (2) eri kokoa/korkeutta. Voidaan jakaa tiloja matalemmalla ja korkeammalla elementillä, jolloin saadaan erilaisia näkymiä tilassa. Pyörillä liikuteltavat istutusaltaat/väliseinät. Galvanoitua levymetallia, puuterimaalattuna valkoinen RAL 9010, Antracite RAL 7024. Muut sävyt tilauksesta, pyydä tarjous.

Elevation istutusaltaita on viisi (5) eri kokoa. Lisävarusteina köynnösritilä tai peili. Puuterimaalattu vaalean harmaa RAL 7035 tai musta RAL 9005.

Glow ulkotulisuoja antaa kauniin valon lamellien välistä. Saatavilla jalustalla ja ilman. Galvanoitu teräs.