0 tuotetta €0.00

Reunalistaelementit ja puistotuotteet

Tuotevalikoimaamme kuuluu MILFORDIN reunalistalementit ja puistotuotteet.

Reunalistaelementtejä on saatavilla useasta eri materiaalista ja pintakäsittelyllä kuten alumiini, rauta, pulverimaalattu rauta, Corten teräs, muovi. Standardimitat löytyvät em. tuotteista. Reunalistoja on saatavilla suoria tai taivutettavia malleja. Istutusaltaita saadaan halutulla korkeudella mittatilauksesta. DWG kuvilla voimme teettää mittatarkat istutusaltaat. Istutusaltaat ovat itseään kantavia ja tukevia eli ei kiinitetä alustaansa. Erinomainen vaihtoehto kattopuutarhoihin tai kansipihoille. Ks. MilKant esite.

Puistotuotteista on kattava MILPLANT esite, jossa on paljon tuotteita esim. puiden metalliset tuentakehät ja puiden alustat, juuripaakkujen vahvistusverkot, kastelujärjestelmät uusille puille, kastelupussit, puiden tuentapannat sekä mm. StrataCell puualuskennosto, jolla saadaan juuristolle maapohja käyttöön 94%:sesti. Ks. MilPlant esite.

Tuotteemme

 1. Kinley reunalistat

Apex reunalistoilla on helppo asentaa suoria linjoja ja kulmia. Ruostumaton alumiini on pitkäikäinen kierrätystuote ja sopii kaikille koville ja pehmeille pinnoille.

  1. Ecco Betotop U-profiili maassa rajaamassa kahta eri väristä kiviainesta. Corten teräs pintakäsittely. Jälleenmyyjä Eg-Trading Oy.
  2. Ecco Betotop U-profiili asennettuna betonirajauksen päälle. Jälleenmyyjä Eg-Trading Oy.
  3. Ecco Betotop U-profiili ilman täyttöä. Corten teräs pintakäsittely. Jälleenmyyjä Eg-Trading Oy.
  4. Ecco CoreEdge reunalista asennettuna istutusalueen ja someron väliin. Jälleenmyyjä Eg-Trading Oy.
  5. Ecco CoreEdge reunalista asennettuna istutusalueen ja nurmikon väliin. Jälleenmyyjä Eg-Trading Oy.
  6. Ecco CoreEdge reunalista väri musta. Jälleenmyyjä Eg-Trading Oy.
  7. Ecco CoreEdge reunalista väri Corten teräs. Jälleenmyyjä Eg-Trading Oy.
  8. Ecco CoreEdge reunalista väri galvanisoitu sinkkki. Jälleenmyyjä Eg-Trading Oy.
  9. Ecco CoreEdge reunalista väri ruskea. Jälleenmyyjä Eg-Trading Oy.

  Reunalistat on suunniteltu tarjoamaan helppo, nopea ja huoliteltu viimeistely viheralueille. Materiaalina teräs takaa kestävyyden, vähäisen huoltotarpeen ja pitkän elinkaaren.

   Milkant reunalistaelementtejä on saatavilla useasta eri materiaalista ja pintakäsittelyllä, kuten alumiini, rauta, pulverimaalattu rauta, Corten teräs, muovi. Standardimitat löytyvät em. tuotteista. Reunalistoja on saatavilla suoria tai taivutettavia malleja. Istutusaltaita saadaan halutulla korkeudella mittatilauksesta.

   Puistotuotteista on kattava MILPLANT esite, jossa on paljon tuotteita esim. puiden metalliset tuentakehät ja puiden alusritilät, juuripaakkujen vahvistusverkot, kastelujärjestelmät uusille puille, kastelupussit, puiden tuentapannat sekä mm. StrataCell puualuskennosto, jolla saadaan juuristolle maapohja käyttöön 94%:sesti. 

   StrataCell puidenaluskennoa käytetään istutettaessa puita kaupunkiympäristöön pinnoitteiden kanssa. Puiden juuret tarvitsevat maata, joka ei painu kasaan liikenteen tai muun kuorman johdosta. Puun juuristo voi normaalisti hyödyntää kantavaa kasvualustaa 36%:sesti.

   RootSpace on puiden istutuskuoppaan tarkoitettu modulaarinen kantavan kerroksen järjestelmä. Järjestelmä koostuu sivumoduuleista sekä kannesta. Saatavana myös vahvistetut paneelit korkean kuormituksen alueille. RootSpace-järjestelmän avulla puut saavat estottomasti vettä ja happea myös kaupunkiympäristöissä.

   Kattovesien talteenotto ja kierrättäminen

   Oasis™ on täydellinen SuD-ratkaisu (Sustainable Urban Drainage) koostuen tulo- ja poistojärjestelmästä, joita käytetään syöksyputkista tulevien sadevesien käsittelemiseen. Monikäyttöistä järjestelmää voidaan hyödyntää kaupunkiviihtyvyyttä lisäävänä elementtinä sekä istutusaltaana että penkin muodossa.