0 tuotetta €0.00

Kaakaohake

Kaakaohake eli kaakaokuorikate sopii kaikkialle puutarhaan ja antaa kauniin taustan kasveille. Sitä voidaan käyttää esim. kukkapenkkien, pensaiden, perennojen alla. Se toimii lannoitteena sekä katteena estämään rikkaruohoja. Jos rikkaruohoja halutaan estää tehokkaammin tulee käyttää rikkaruohonestomattoa alla esim. Plantex 68 g. Sitä voidaan käyttää myös ulkoruukuissa. Sitä voidaan sekoittaa myös maaperään, joka kuivuu nopeasti, koska se säilyttää paremmin maakosteuden.

Kaakaohaketta levitetään ainoastaan 2-3 cm alustalleen ja se kastellaan, jolloin kaakaokuoret tarttuvat toisiinsa ja muodostavat yhtenäisen pinnan. Tuote soveltuu erinomaisesti myös luiska-alueille, koska se ei lähde valumaan.

Kaakaohake on hyväksytty orgaaniseksi maanparannusaineeksi EU Plantekoratet (DK) egologiseen viljelyyn. Kaakaokuori sisältää useita kivennäis- ja hivenaineita ja toimii pitkäaikaislannoitteena. Kasvit talvehtivat myös paremmin.

Tuotteemme

Kaakaohake sopii kaikkialle puutarhaan ja antaa kauniin taustan kasveille. Sitä voidaan käyttää esim. kukkapenkkien, pensaiden, perennojen alla. Se toimii lannoitteena sekä katteena estämään rikkaruohoja. Jos rikkaruohoja halutaan estää tehokkaammin tulee käyttää rikkaruohonestomattoa alla esim. Plantex 68 g. Sitä voidaan käyttää myös ulkoruukuissa.